logo

Branches & Oplossingen

Goldfish ICT richt zich op de expertises Food & Agro, Life Sciences, Chemicals, Wholesale en Professional Services. Een scherpe focus – en een heel bewuste keuze. Want deze expertises dagen ons telkens opnieuw uit om ondersteuning te bieden op het hoogste niveau. Wij willen werken met partners die perfectie nastreven omdat grote belangen op het spel staan.

Elk specialisme vraagt om een eigen aanpak. Om administratieve systemen die naadloos aansluiten op de specifieke processen binnen een organisatie. Bij zo’n vraag hoort een partner met diepgaande kennis van de omgeving waarin een organisatie opereert.

Expertise en ervaring

De expertises Food & Agro, Life Sciences, Chemicals, Wholesale en Professional Services kennen elk hun eigen dynamische wereld. Bol van veranderingen en uitdagingen. Toch kunnen de expertises ook veel van elkaar leren. Gebruikmaken van elkaars ervaring en kennis, dat is voor onze consultants vanzelfsprekend. Zo ontstaan unieke oplossingen als het gaat om ICT, gebaseerd op administratieve best practices en wet- en regelgeving. Toekomstbestendig, volledig en flexibel.

Nieuwsgierig?

Goldfish ICT ondersteunt organisaties in de branches Food & Agro, Life Sciences, Chemicals, Wholesale en Professional Services met specifieke ERP-oplossingen. 

Wilt u graag met ons kennismaken?
Neem contact met ons op:

info@goldfish-ict.com of
+31 (0)418 657 020

expertise
VOLGEN
LinkedIn Icon Twitter Icon
Webinar

Aanmelden Webinar